ceva nou.cuvinte.

GANDURI ce cad pe umeri, ganduri ce ma acopera ca prima ninsoare cu fulgi mari, ganduri ce nu stiu ce inseamna joaca.

TEATRU, teatru ce nu te gandeai sa il folosesti in viata de zi cu zi, acum devine parte din tine.

PUTERE, de care esti constient ca nu mai esti in stare sa o scoti la iveala, d-apoi sa o mai si folosesti, o arunci in stanga si in dreapta spre bucuria tuturor.

ZAMBETE ce dor atat de tare, isi fac aparitia pe o fata brazdata de prea multe lacrimi, de parca nimic nu s’ar fi intamplat.

ZBIERETE mute se chinuie sa iasa la iveala, se zbat cu robotul ce devine omul. zbierete doar de suflet (sau cel putin ce a mai ramas din el) stiute. zbierete ce pot cutremura Luna si Soarele.

TACERE apasatoare invadeaza o inima indoliata, o imbratiseaza fara vreo intentie de a o elibera.

LACATE puse unui trup, unei bucurii, unei suferinte, unor trairi, unei imbratisari, unei dorinte, unui dor, inui zambet, unui alint. o inchisoare.

DOR ajuns la apogeu, dor lasat sa arda, dor aruncat, dor caruia i se interzice a se desfasura, dor umilit si calcat in picioare.

DUALITATE fara vreo urma de normalitate. dualitate ce s-a dezvoltat intr-un copil prea macinat. dualitate ce parca tinde spre autodistrugere.

DORINTA ce creste cu fiecare secunda ce trece. dorinta muta si arzanda, dorinta prea puternica si neinteleasa. dorinta oribil de frumoasa si simpla. dorinta fara pretentii si obligatii. dorinta omeneasca.

VOINTA supraomeneasca intr-un mediu limitat. vointa cu aripi taiate, sfasiate si imprastiate in lumea larga. vointa incapabila de una singura. vointa dornica.

SINGURATATE deloc blanda si mangaietoare. singuratate prea devreme venita. singuratate incredibil de dura cu un suflet plin de dragoste. singuratate inrudita cu doliu. singuratate menita a distruge. singuratate imbratisata prea devreme.

DEVOTAMENT. devotament neinteles si indepartat. devotament neapreciat si batjocorit. devotament sincer si plin de afectiune. devotament prea frumos.

CUVINTE ce ard de nerabdare pentru a fi rostite. cuvinte dornice sa rasune cla. cuvinte ce se izbesc de un perete prea solid.

VISE cladite din nimic. vise ce au la baza firicele de nisip in loc de caramizi. vise ce sunt menite doar sa dezamageasca. vise ce nu fac altceva decat sa ofere false sperante. vise ce se transforma mereu in cosmar.

MASTI purtate prea des. masti menite sa ascunda durere. masti lasate sa acapareze lacrimi. masti folosite zi de zi, masti folosite fara rost doar petru a te juca cu realitatea. masti ce ascund sau chiar lasa cicatrici adanci.

TIGARA lasata sa se stinga. tigara aprinsa prea devreme. tigara prea tare pentru niste plamani plapanzi. tigara fumata prea repede. tigara mult visata cand totul in jur cade.

 

~ by embrionu on 28/10/2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: